Internet támogatás távoktatáshoz:A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Korm. rendelet által módosított, a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek. A szolgáltató a kibocsátásra kerülő számlákban az 1. § (1) és (1a) bekezdése szerinti kedvezményt legkésőbb a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 28. §-ában meghatározott időpontot követő hatodik hónap végéig jóváírja a kedvezményre jogosult részére.

A WirNet Kft. és Matkó Attila vállalkozó az ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatás elérhetőségét a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok számára ez idáig a saját költségén nyújtotta.

Tekintettel arra, hogy ez a teherviselés a WirNet Kft. és Matlkó Attila vállalkozó mint kisvállalkozás számára nem fenntartható, 2021. március hónaptól felfüggeszti a kedvezmények jóváírását mindaddig, amíg az állam részéről a kompenzációs megoldás megérkezik.

Amennyiben a kormányrendelet alapján igényli az internet díjának jóváírását, azt a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 28. §-ában jelzett időpontig tudja jelezni az alábbiak szerint:


Az igénylés feltétele az alábbi űrlap kitöltése, valamint a kért dokumentumok feltöltése!

Kérem a következő adatokat és dokumentumok másolatát küldje el nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre:


*Előfizető neve:

*Szolgáltatási cím:

*E-mail cím:

*Telefonszám:

- A nyilatkozó lakcímkártyája első oldal.

- A diákigazolvány első oldal vagy pedagógus esetén bármely, jogviszonyt igazoló irat.

- A diákigazolvány hátsó oldal.

Aláírt, kitöltött nyilatkozat (nyilatkozat letöltése).


Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.